CV- & profiilikuvaus
Tarvitseeko CV:si tai sosiaalisen median profiilisi kuva päivitystä? Ammattimaisella profiilikuvalla teet vaikutuksen niin potentiaalisiin työnantajiin kuin vanhoihin ystäviisi. Kuvaus voidaan järjestää joko lokaatiossa tai erikseen varatussa studiotilassa.
____________________________________
malli- & muotokuvaus
Malli
____________________________________
Valmistujaiskuvaus
Valmistumista kannattaa juhlistaa kuplivan lisäksi kuvamuistolla, joka toimii myös erinomaisesti vieraille lähetettävissä kutsu- tai kiitoskorteissa. Valmistujaiskuvaukset järjestetään lokaatiossa erikseen sovittuna päivänä, yleisille valmistumispäiville toivotut kuvaukset on hyvä varata hyvissä ajoin etukäteen.
____________________________________
Raskaus- & lapsikuvaus
Muistot nopeasti kasvavista pienistä ihmeistä kannattaa ikuistaa myös kameralle! Raskaus- ja lapsikuvaukset toteutetaan joko ulkona valitussa kohteessa tai perheen omassa kodissa. Yksi suosituimmista kuvausyhdistelmistä pitää sisällään raskauskuvauksen, vastasyntyneen kuvauksen, puolivuotiskuvan sekä yksivuotiskuvan. Kuvat toimitetaan digitaalisessa muodossa, ja niistä on mahdollista teetättää valitsemassaan palvelussa esimerkiksi kuvakirja.
____________________________________
Kihlajais- & Hääkuvaus
Taianomaiset kihlajaiset ja häät kruunaa ammattitaidolla otetut kuvat. Hääkuvat voidaan ottaa joko juhlapaikan läheisyydessä hääpäivänä tai valitsemassanne paikassa erikseen sovittavana päivänä. Villitkin toiveet ovat tervetulleita!
Sivun alkuun