Slush
Slush 2019 tapahtumassa pääsin osana sosiaalisen median vapaaehtoisryhmää valokuvaamaan tapahtumaa. Kuvia käytettiin osana tapahtuman aikaisia Instagram-tarinoita.
2019 | Slush Oy
____________________________________
BOOM-huvilaite
Keväällä 2019 sain suunnittelupöydälleni Särkänniemen BOOM-huvilaitteen logon, jonka haluttiin olevan sekä moderni että klassisen sarjakuvamainen. Logosta valmistui lopulta kaksi eri väriversiota, joista ensimmäistä käytettiin mainoskampanjoissa ja toista huvipuiston alueella. Jälkimmäinen pyörii yhä laitteen huipulla toimien samalla yhtenä Tampereen näkyvimmistä maamerkeistä.
2019 | Tampereen Särkänniemi Oy
____________________________________
Kyttälän autot
Vaihtoautokauppa Kyttälän Autot pyysi logoa, joka toimisi joustavasti sekä punaisessa että mustassa värimaailmassa. Logosta haluttiin modernin tyylitelty, ja sen tuli auttaa kiinnittämään kauempaa ohiajavien autoilijoiden huomio. Logon lisäksi pääsin myös suunnittelemaan yrityksen ulkoteippaukset.
2019 | Kyttälän Autot M. Tuli Oy

____________________________________
matias lehtoranta music
Muusikko ja säveltäjä Matias Lehtoranta toivoi logoltaan musiikillista leikkisyyttä ja modernia särmikkyyttä. Logosta tehtiin sekä värillinen että mustavalkoinen versio, ja asiakkaalle suunniteltiin samalla myös käyntikortit ja promotuotteita, kuten muistivihkoja sekä jumppakasseja.
2018 | Matias Lehtoranta
Sivun alkuun